Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage, de oude Amsterdamse Koopmansbeurs (1898-1903) van architect H.P. Berlage, is tegenwoordig een prominent centrum voor congressen, vergaderingen en evenementen. De baksteen-architectuur is typisch Nederlands, waarbij functionalistische details gecombineerd worden met inspiratie uit de romaanse en renaissance-architectuur. In de beurs worden naast meerdere grote conferenties ook tentoonstellingen gehouden. Bistro Berlage met het zonnige terras op het Beursplein is een favoriet plekje van locals voor koffie, lunch of borrel.

New York Film Academy Café

Dit café in het voormalige schipperscafé van Beurs van Berlage brengt je helemaal terug naar het bruisende New York van de jaren twintig. Er zijn regelmatig live jazz optredens.

Escaperoom

In een aantal prachtige ruimten in de Beurs van Berlage bouwde Sherlocked Mystery Experiences twee escape rooms. Ze zijn zeker niet eenvoudig, wel ontzettend spannend. Er is een break out experience (The Architect) en een break in experience (The Vault). Beiden zeer zeker de moeite waard als je van escape rooms houdt.

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!